Menu
Contact & afspraak

Zorgverzekering

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Beauty Instituut La Vie d’Or is aangesloten bij ANBOS

Wij bezitten over de ANBOS gecertificeerde acne specialisatie en voldoen aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Onze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. Zowel La Vie d’Or alsmede de acne specialistes hebben een AGB (zorgverleners) code.

Na de behandeling krijgt u een factuur met AGB code welke u direct kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Wilt u meer weten over vergoedingen voor het behandelen van acne, dan adviseren we u contact op te nemen met ons beauty instituut of uw eigen zorgverzekeraar. Onze acne specialist kan u uitgebreid toelichten welke acnebehandeling voor vergoeding in aanmerking komt en welke behandeling het meest geschikt is voor uw acne probleem. Voor zowel lichte als ernstige acne bieden wij een aantal behandelingen aan die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

Wat kunt u doen?
Check de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te zien hoeveel behandelingen u vergoed kunt krijgen of welk bedrag op jaarbasis aan huidbehandelingen wordt vergoed. In sommige gevallen is een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Afspraak maken
Indien u een afspraak wilt maken voor het inplannen van een behandeling kunt u contact opnemen met Beauty Instituut La Vie d’Or.

Wij zijn telefonisch te bereiken op: 043 311 38 81.

Per email bereiken via: info@laviedor.nl

Bekijk onze behandelingen
Omhoog