Menu
Contact & afspraak

Over ons

Leer La Vie d’or kennen

Beauty Instituut La Vie d’Or is gelegen in het hart van Maastricht. Onze eigentijdse schoonheidssalon heeft een ruim aanbod aan behandelingen op het gebied van well-being en huidverbetering. De combinatie van persoonlijke aandacht en vernieuwende behandelmethodes maakt Beauty Instituut La Vie d’Or uniek. Wij bieden u niet alleen rust en ontspanning maar werken ook mee aan een beter milieu. Volledig recyclebare verpakkingen en natuurlijke ingrediënten maken onze behandelingen compleet. Een verantwoord initiatief voor onze groene planeet, begint bij uzelf.

Met passie en zorg hebben wij voor u behandelingen samengesteld met Oolaboo en het Italiaans topmerk [ Comfort zone ], een totaal concept voor de geselecteerde spa en beauty instituut. Beleef het ultieme gevoel van well-being en verwen uzelf met een van onze ontspannende gelaat- of lichaamsbehandelingen. Van begin tot eind zult u genieten van onze eigentijdse behandelwijze, sfeervolle ambiance en persoonlijke benadering. Kortom: “smooth your skin, relax your body and lift your spirit”

Vakkennis, professionaliteit en persoonlijke aandacht vormen een belangrijke basis voor ons team van gedreven allround schoonheidsspecialistes. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Wij streven er dan ook naar om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen blijven voldoen. Op zeer regelmatige basis wordt ons team intern en extern bijgeschoold door deelname aan trainingen en cursussen bij o.a. het erkende opleidingscentrum Wellness Academie. Ook de laatste nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van beauty & wellness worden door ons op de voet gevolgd.

Met vriendelijke groet,

Team La Vie d’Or

Cover
Omhoog