Menu
Contact & afspraak

LCN Wilde Pedique

De nieuwste ontwikkeling en moderne techniek WILDE PEDIQUE SILVER PLUS

Heeft u last van schimmel, hoornnagels of zijn uw nagels deels afgebroken en/of dusdanig aangetast dat er geen normale gezonde teennagel zichtbaar is? Dit kan effectief aangepakt worden dankzij de Wilde Pedique silver plus van LCN. Het geeft fantastische resultaten zodat het de aangetaste nagels weer natuurlijk laat uitzien.

LCN Wilde pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn of schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden. Met deze behandeltechniek kunnen teennagels hersteld worden door middel van een bijzonder elastische gel die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel.

De speciaal ontwikkelde flexibele gel kan ook bij schimmelnagels wordentoegepast mede dankzij de kiemdodende werkstof in het product. De gel bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische (schimmelwerend) component Piroctone Olamine en anti-bacterieel component zilver.

De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel. De gel bevat een doeltreffende formule van microzilver en heeft een anti-bacteriële werking. De anti-mycotisch werkzame stof in de gel zal ondersteunend werken waardoor na verloop van tijd de schimmelnagel kan verdwijnen.

WILDE PEDIQUE SILVER PLUS kan tevens gecombineerd worden met de trendy French pedicure. Hierdoor zal de nagel worden verfraaid met een zachte naturel tint en een wit randje. Uiteraard kan er ook gekozen worden om de nagels met een prachtige kleur te lakken.

Bekijk hier onze behandelingen
Omhoog