Menu
Contact & afspraak

Bride to be

"Op jouw trouwdag wil je op je allerbest zijn, de mooiste bruid"

Om jou op deze bijzondere dag als adembenemende bruid uit te laten zien hebben wij een bride to be arrangement samengesteld. Voordat dé grote dag aanbreekt leggen wij jou graag nog even in de watten, tijd om te ontspannen en alle voorbereidingen los te laten, juist te genieten van het feit dat dé dag gaat aanbreken. Het is heel belangrijk om je huid goed te verzorgen in de periode voor de bruiloft. Een mooi aangebrachte make-up komt immers het beste tot zijn recht op een huid die in goede conditie verkeert. Op je bruiloft draagt make-up bij aan een gezonde, frisse look. Wij werken met 100% zuivere minerale make-up die ervoor zorgt dat we jouw sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren, JIJ zult stralen als nooit tevoren!

Natuurlijk kunnen wij de arrangementen aanpassen op jouw wensen. Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact met ons op!

Intake & proef sessie

Op jouw afspraak in de salon starten we als eerste met een oriëntatiegesprek waarin we jouw persoonlijke gegevens, trouwdatum en wensen bespreken. Graag adviseren we je in een goede make-up look passend bij jouw wensen. Wellicht heb je al een bepaalde stijl in gedachten; naturel, glamour of juist een modern look? Met deze informatie leggen we jouw persoonlijk dossier vast. Vervolgens zullen we de besproken proef make-up zorgvuldig tot het gewenste eindresultaat brengen. Wij dragen er zorg voor dat het eindresultaat wordt vastgelegd in jouw persoonlijk dossier, zodat op de dag zelf alles perfect verloopt.

Bruidsmake-up op de trouwdag

Op de trouwdag zelf komen wij graag op het gewenste tijdstip naar jouw locatie om het resultaat van de proef make-up te doen herleven. In overleg is het tevens mogelijk om de make-up van (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen te laten verzorgen. Nadat je make-up is aangebracht kan jouw feestelijke dag beginnen, volledig ontspannen en op je allermooist, een dag om nooit meer te vergeten.

Bekijk hier onze 'Bride to be' arrangementen
Bekijk hier onze 'Bride to be' make-up behandelingen
Omhoog