Menu
Contact & afspraak
Alle behandelingen

Wimperextensions

Wimperverlenging voor een geweldige oogopslag!

Géén wimper stukjes, géén opplak wimpers maar een geheel nieuwe techniek. One by one worden individuele wimpers aan de eigen wimpers
geplaats voor een natuurlijke en volle look. Deze van origine Amerikaanse techniek is een opkomst in Nederland en een wereldwijde trend.

Maar weinigen van ons zijn van nature gezegend met volle en lange wimpers. Om u te voorzien van deze mooie en volle wimpers, op elk moment van de dag voor een geweldige oogopslag, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij werken uitstuitend met wimperextensions van eerste klas kwaliteit van Lash Extend. Wimper voor wimper wordt een verlening of meer volume gecreëerd met hoogwaardig anti-allergisch materiaal. Onze wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor uw eigen wimpers en bieden u elke dag gemak en comfort. Ervaar deze behandeling met eigen ogen!

De voordelen:

 • Mooie en volle wimpers met een natuurlijke uitstraling

 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, zon en zee

 • Lengte, dikte en krul wordt aangepast naar wens

 • Gewichtsloos, u voelt ze niet zitten!

 • Blijft tot 3-4 weken mooi zitten

 • Niet van echte wimpers te onderscheiden

 

Laat nu je wimperextensions zetten in onze salon, in hartje Maastricht!

 • Wimperextensions nieuwe set

  €99.95 75-90 min

  De individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale bonder. Afhankelijk van uw eigen haargroei blijven de wimperextensions 4 tot 6 weken zitten. Een refill behandeling om de 3 á 4 weken is aanbevolen voor een blijvend en mooi resultaat.

 • Wimperextensions bijvullen

  €39.95 - € 52,50

  Om mooie en volle wimpers te behouden adviseren wij een refill behandeling iedere 3 tot 4 weken.

  * na 2 tot 4 weken

 • Wimperextensions verwijderen

  €25.95 20 min

  De wimperextensions worden verwijderd door middel van een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden. Dit kan alleen worden gedaan door een wimperstylist.

Wimperlifting

Lange en volle wimpers, maar liever geen wimperexetensions? probeer dan eens de natuurlijke Lash Volume Lift behandeling. Deze nieuwe en unieke wimper behandeling zorgt ervoor dat jouw eigen wimpers gelift, gekruld en gekleurd worden vanaf de wortel.

Meer informatie over wimperlifting lees je hier

Brow lift

NEW! Brow lift

Dé truc voor volle en perfecte wenkbrauwen

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen gerestyled en naar wens gevormd. Super strakke wenkbrauwen blijven 6 tot 8 weken zichtbaar! de behandeling is inclusief waxen/epileren van de wenkbrauwen.

Henna Brows

NEW!

Wenkbrauwenpotloodje mag terug in de kast!

Wil je langer plezier hebben van geverfde wenkbrauwen? kies dan voor HENNA BROWS! Henna verf pakt op huid én haar waardoor je het langste plezier hebt van mooie en volle wenkbrauwen.

Omhoog