Menu
Contact & afspraak
Alle behandelingen

Body Rituals

 • 100% natural green clay body wrap

  €72.95 60 min

  Tijdens deze behandeling zal uw lichaam volledig in gemasseerd worden met groene klei. Deze 100% natuurlijke pakking is rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen. Het werkt reinigend, ontgiftend en maakt de huid super zacht! Na een warme douche wordt een voedende body butter aangebracht.

   

 • Purifying back treatment

  €82.95 60 min

  Intensieve rugreiniging met o.a. :

  Fruitzuur reiniging van de rug, scrub behandeling van de rug, onzuiverheden verwijderen, speciale reinigende pakking voor de rug en korte rugmassage.

  Werkt zeer: zuiverd, hydraterend en vernieuwend.

 • Hydropeptide full body treatment

  €89.95 60 min

  Onderga deze anti-aging body treatment en wordt van top tot teen ondergedompeld in hydropeptide. De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • body wash: van top tot teen wordt het lichaam masserend gewassen. De elasticiteit van de huid verbetert, droogheid verlicht, de doffe huid oplicht en egaliseert, de ruwe huid glad maakt en minimaliseert lijntjes in slechts één essentiële stap. Melkzuur verbetert de huidtextuur, zee-extracten hydrateren, cafeïne en pepermunt maken de huid ‘wakker’ terwijl peptiden de huid verjongen, egaliseren en zorgen voor een egale teint.
  • body scrub: de droge, schilferige en verouderde huid wordt gepolijst en getransformeerd naar een meer jeugdige uitstraling met deze active body scrub. Tegelijkertijd verbeteren we de hydratatie, glans en gladheid door het maximaliseren van de celvernieuwing.
  • Optimist body spray: van top tot teen wordt het lichaam in gesprayed met dit krachtige anti-aging serum welke verkoelende, snel-absorberend, hydraterende en rustgevende werkt op de huid.
  • Soothing balm body moisturizer: deze anti-aging balsem bevat peptiden met meervoudige werking, antioxidanten en hydraterende werkstoffen voorden intens en diep gevoerd huid.
 • SOS body treatment

  €89.95 60 min

  Ook de lichaamshuid vraagt om de juiste verzorging, met de hoogwaardige, biologische ingrediënten van de producten zorgen we ervoor dat je huid zienderogen mooier, rustiger en aangenamer wordt.

  • reiniging van de huid met reinigingsolie
  • Sublime body scrub voor gehele lichaam
  • Het gehele lichaam wordt op masserende wijze met body top oil behandeld

  Deze body treatment voedt, hersteld en biedt extreem comfort aan de meest droge en gevoelige huidcondities.

Massages

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse massages. Onze massages zijn gericht op totale en diepe ontspanning van lichaam en geest. In dit overzicht laten wij u graag kennis maken met onze verschillende massagevormen, elk dient zo zijn doel met specifieke massagetechnieken. Alle massagevormen zijn tevens te boeken als duo-massage, ervaar samen met uw partner, vriend, vriendin, moeder of zus een heerlijke massage!

 • Express massage

  €49.95 30 min

  Deze weldadige rug, nek en schoudermassage brengt lichaam en geest in harmonie. Het toepassen van warme oliën en speciale massage technieken laat de spanning en stress van u afglijden. Gun uzelf een moment van rust en ervaar deze ontspannende massage.

 • Royal massage

  €65.95 45 min

  Heb je extra aandacht nodig voor rug, nek en schouders? Kies dan voor de luxe Royal massage. Tijdens deze massage besteden we alle aandacht voor rug, nek, schouders en armen.

  Indien gewenst masseren we de achterzijde van de benen mee.

 • Body touch massage

  €75.95 60 min

  De zweedse massage is een zachte en weldadige ontspanningsmassage welke wordt toegepast met een warme huidolie. Tijdens deze massage welke vooral gericht is op totale ontspanning worden lange strijkingen en knedingen op een rustige en zachte wijze uitgevoerd.

 • Hot stone massage

  €79.95 60 min

  Ervaar deze ontspannende warmte massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme vulkanische basaltstenen met bijbehorende massage technieken welke diep ontspannend op lichaam en geest werken. Een intense massage die gericht is op absolute rust en ontspanning.

  Aanbevolen bij reuma, vermoeide en gespannen spieren.

 • Aromasoul body scrub-massage

  €79.95 60 min

  Een uniek verwen ritueel waarbij we een heerlijke intensieve scrubmassage uitvoeren, een weldaad voor lichaam en geest!

  U maakt een keuze uit de 4 verschillende Aromasoul geurblends, gecombineerd met de door u gekozen scrub soort. Iedere scrub heeft een unieke samenstelling op basis van kokosnoot, olijf, rijst of parelmoer.

  De scrubsoort en geurblend worden gemixt met een voedende crème die uw huid zal direct zal voeden. Tijdens het scrub ritueel worden “oude en dode huidcellen” opgelost en voelt uw huid nadien weer zijdezacht aan.

  Na een warme douche wordt uw hele lichaam in gemasseerd met de Aromasoul body lotion.

  De huid voelt super zacht en is vol energie!

 • Relaxing voetmassage

  €49.95 30 min

  Deze ontspannende maar ook intensieve voetmassage brengt het lichaam in balans. Het stimuleert uw lichaam om afvalstoffen af te voeren en genezing te bevorderen. Tijdens de massage wordt tevens gemasseerd met een stick, door het masseren van de reflexpunten en meridianen op de voeten en onderbenen worden blokkades opgeheven en werkt deze massage dus zeer ontspannend en reinigend.

  Een chinese voetmassage is uitstekend te combineren met een gezichtsbehandeling of andere lichaamsmassage.

  Niet geschikt bij: spataderen, eerste 3 maanden zwangerschap, hoge bloeddruk of ontstekingen.

 • Anti-stress massage

  €99.95 75 min.

  De anti-stress massage is speciaal bedoeld om uw lichaam te ontdoen van alle opgehoopte spannningen, stijve en gespannen spieren. Bij deze massage wordt een combinatie gemaakt van verschillende technieken waaronder stretching, knedingen, strijkingen, lomi lomi technieken & drukpunten.

 • Shiatsu hoofdhuid massage

  €49.95 30 min

  Een hoofdhuidmassage helpt stress, spanningen en hoofdpijn wegnemen en geeft een heel ontspannen gevoel.

  Laat alle gedachten los en ontspan met een heerlijke hoofdhuidmassage. Door middel van een actief haarconcentraat wordt op een oosterse wijze een druk-punt massage toegepast. Diverse technieken met duimen, vingertoppen en handpalmen worden uitgevoerd.

 • Mommy2be - Zwangerschapsmassage

  €75.95 60 min

  Speciaal voor aanstaande moeders is er de zwangerschapsmassage. Tijdens deze massage wordt o.a. de voorkant van het lichaam gemasseerd: benen, armen, decolleté, hoofdhuid en voeten. Ook ligt u een gedeelte van de tijd op uw zij en worden de nek, schouders en rug gemasseerd.

  Bij deze massage wordt de buik niet gemasseerd.

 • Face, scalp & full body massage

  €149.95 120 min

  ** Massage pakket **

  Lushly voetenbad, Tranquility gelaat, hals en decollete massage, shiatsu hoofdhuidmassage & full body massage

  Ervaar deze full body massage waarbij we starten met een heerlijk voetenbad, vervolgens gaan we de tranquility gelaat, hals en decollete massage toepassen en ondergaat u een shiatsu hoofdhuidmassage waarbij op een oosterse wijze een drukpunt massage wordt toegepast. De combinatie van lomi lomi massagetechnieken, strijkingen, knedingen, drukpunten en stretchbewegingen laten uw lichaam en geest ontspannen. Een weldaad van ontspanning!

Harsbehandelingen voor vrouwen

U kunt bij ons terecht voor diverse hars behandelingen. Wij waxen / harsen met 2 verschillende technieken, zowel de spatel (Hot wax) als strip techniek (Stripwax) en gebruiken zowel hard als soft wax. Ook voor de populaire Brazilian én Hollywood wax kunt u bij ons terecht. Wij werken snel, maar secuur en dragen er zorg voor dat elke hars behandeling op een hygienische wijze wordt toegepast. Onze ervaring en techniek in harsen / waxing zorgt ervoor dat elke klant tevreden en met een perfect resultaat onze salon verlaat.

Brazilian/hollywood wax: afspraken die worden geboekt ná 18:00u hanteren wij een avondtarief van €9,95 extra.

Anti-cellulite

Anti-cellulite pakkingen

Vermindert vetophopingen door de verbetering van zuurstoftoevoer naar de beschadigde vetcellen. Door deze intensieve behandeling wordt het weefsel compacter en uw cellulite wordt verminderd of voorkomen. Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuurbehandeling aan.

Bindweefselmassages

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de elasticiteit en de doorbloeding van de huid sterk verbeterd. Na een aantal bindweefselmassages is dit al zichtbaar. Dit komt doordat het bindweefsel zich telkens na een massage vernieuwt en hierdoor ook de verklevingen los komen. De huid wordt met behulp van een bindweefselmassage verjongt, gladder en sterker. De massage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Bindweefselmassage is een therapeutische massagevorm die wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide masseurs.

Bellabaci cupping massage

De bellabaci cupping massage vermindert vocht en vetophopingen in het lichaam. Blokkades en verklevingen worden opgeheven en gifstoffen/afvalstoffen afgevoerd. De bellabaci cupping massage is gebasseerd op de chinese cupping therapie. Een resultaat gerichte behandeling bij o.a. cellulite, litteken weefsel & verslapte huid.

 • Bindweefselmassage

  €56.95 30 min

  Plaatselijke massage op bijv. billen, benen of rug.

  Deze massage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam en is zeer intensief. De speciale massagetechnieken en bellabaci cups zorgen voor een beter doorbloeding en het afvoeren van ophopingen (vocht, vet & afvalstoffen).

  Deze behandeling is zeer effectief bij: cellulite, littekens & verslapte huid.

  Voor een optimaal resultaat wordt deze massage 1 keer in de 4 weken aanbevolen.

 • Bindweefselmassage

  €82.95 60 min

  Totale lichaamsmassage op alle cellulite gevoelige zones.

  Deze massage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam en is zeer intensief. De speciale massagetechnieken en bellabaci cups zorgen voor een beter doorbloeding en het afvoeren van ophopingen (vocht, vet & afvalstoffen).

  Deze behandeling is zeer effectief bij: cellulite, littekens & verslapte huid.

  Voor een optimaal resultaat wordt deze massage 1 keer in de 4 weken aanbevolen.

 • Anti-cellulite wrap per zone

  €22.95 60 min

  Een intensieve lichaamsbehandeling met als doel het verminderen van vetophopingen en cellulite. Tijdens deze manuele behandeling wordt uw lichaam gescrubd en zullen actieve werkstoffen van de lichaamspakking weerstand bieden tegen sinaasappelhuid en cellulite.

  Voor een optimaal resultaat raden wij het anti-cellulite kuurprogramma aan.

 • Cupping massage

  €56.95 30 min
 • Anti-cellulite kuur 4x 75min.

  €359.95
Omhoog