Menu
Contact & afspraak
Alle behandelingen

Huidverbetering

Heeft u last van couperose, steelwratjes, bloedblaasjes of andere huidoneffenheden?

Acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen en komt zowel op jonge als oudere leeftijd voor. Dit kan erg vervelend zijn en zelfs pijnlijk wanneer het gepaard gaat met ontstekingen onder de huid. De huid is vaak overgevoelig en snel geïrriteerd. Door een efficiënte en consequente aanpak kan er een goed resultaat worden bereikt, het is mogelijk om een acne huid binnen 3 maanden te verminderen en op langer termijn zelfs tot 85%-95% te verbeteren. Voor zowel lichte als ernstige acne bieden wij een aantal behandelingen aan die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

Onze behandelmethode

De aanpak van acne kan sterk verschillen van persoon tot persoon, een acne behandeling is daarom nooit standaard. Alvorens de behandeling start wordt een huidanalyse vastgesteld, hierop wordt de behandeling ten behoeve van de huid aangepast. Een behandeling kan uit diverse onderdelen bestaan welke kunnen variëren van bijv. glycolpeeling, bio-fasemasker, diverse doeltreffende vliesmaksers en microdermabrasie.

Een belangrijk onderdeel van deze behandeling is het behandelen van (jeugd)puistjes, pustels, comedonen en andere onzuiverheden. Dit wordt op een uiterst nauwkeurige en hygiënische wijze uitgevoerd waardoor er geen littekens zullen ontstaan.

Meer informatie over vergoeding bij zorgverzekeraars

 • Acne gezichtsbehandeling

  €72.95 45 min
  • Reiniging van gelaat, hals en decolleté

  • Peeling: thermal mushroom peel óf superfacial Peel by Medik8

  • Onzuiverheden verwijderen

  • Masker

  • Dagcreme

  • Eventueel ontstekingsremmende concealer

 • SOS acne balance treatment

  €78.95 45 min

  Last van een onrustige (acne) huid? onderga dan de SOS acne balance treatment welke gericht is op een intensieve diepte reiniging, maar tevens focust op de vochthuishouding van de huid. Een onzuivere huid verliest vaak zijn vocht en mede door dit probleem aan te pakken voorkom je verdere uitbraken en onstekingen.

  Deze facial bevat een dubbele reiniging, intensieve diepte reiniging, dubbel masker en effectieve werkstoffen tegen onzuiverheden.

  • Dubbele reiniging van gelaat, hals en decolleté
  • Enzymatische soft peeling of sublime scrub
  • Hydra lotion
  • Onzuiverheden verwijderen
  • 1ste masker: procute enzym
  • Procute lotion
  • Serum
  • 2de masker: Hydra
  • Day of night cream
  • Huidadvies
 • Acne detox gezichtsbehandeling

  €99.95 60 min

  Dé perfecte facial voor de onzuivere (acne) huidcondities, deze customized facial richt zich op het verminderen van acne/acnelittekens en verlichten van irritaties en roodheden veroorzaakt door onzuiverheden.

  – Dubbele reiniging

  – dubbele peel

  – Toner

  – Serum

  – Dubbel masker

  – 3de Peel

  – Serum + dagverzorging

  Tevens wordt deze behandeling vergoedt door de zorgverzekeraar, check jouw polisvoorwaarden.

 • Actie Mushroom thermal exfoliating Peel

  €19.95

  Deze Peel kan als aanvulling/ADD-ON geboekt worden bij de alle facials.

  De Mushroom thermal exfoliating Peel heeft een zelf verwarmende werking waardoor het de huid ontspant, opname verbeterd en de dode huidcellen op een milde wijze verwijderd.

  Zéér geschikt voor de onzuivere, acne en vochtarme huidcondities.

 • Microdermabrasie

  €99.95 60 min

  Microdermabrasie facial bestaande uit:

  Reiniging, preparation scrub, microdermabrasie behandeling van gezicht, after Treatment masker, serum, crème en sunblock.

  De producten tijdens de behandeling worden aangepast op uw huidconditie.

 • Microneedling

  €99.95 45 min

  Microneedling is een  huidverbeterende gezichtsbehandeling die een egaal en stralend effect creëert, waarbij grove poriën, littekenvorming ontstaan door acne, zichtbaar worden verminderd.

  Bij deze geheel veilige en pijnloze behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums die door middel van de dermapen in de huid wordt aangebracht. De dermapen heeft korte, hele dunne naaldjes van medisch titanium. De vele minuscule gaatjes zorgen er voor dat actieve werkstoffen zoals bijvoorbeeld vitamineserums, die op de huid worden aangebracht tot 200 keer beter in de huid kunnen doordringen en daardoor veel beter worden opgenomen. Door deze manier van stimulatie wordt de behandeling ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd. Deze huidverjongende behandeling zet de huid aan om te herstellen en te regenereren op een natuurlijke en veilige manier, met een minimale herstelduur.

  Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, onstaan er pigmentvekjes op de huid. Deze tekenen van huid veroudering kunnen zeer goed behandeld worden met microbeelding. Door speciale serums te gebruiken wordt deze behandeltechniek ook doeltreffend gebruikt om acne littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes te verminderen. De slappe huid wordt hersteld en de algehele kwaliteit en textuur van de huid verbetert door verdikking van de opperhuid. Hierdoor verminderen lijntjes en wordt de huid steviger, gladder en krijgt een gezonde uitstraling.

  Voor een volledig effect worden 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 7 – 14 dagen geadviseerd.

  VOORDELEN VAN MICRONEEDLING

  1. Intensieve hydratatie
  2. Vermindering van littekens
  3. Verminder van grove poriën
  4. Opheldering van de huid
  5. Gladde en egale huidstructuur
 • Peel program

  €250

  De tijd voor peelings is weer aangebroken, de wintertijd is dé periode voor intensieve behandelingen zoals peelings, microneedling en/of microdermabrasie.

  Om het nieuwe jaar goed in te luiden hebben wij een nieuwjaarsactie -4WEEKS TO WOW- samengesteld.

  Tijdens deze kuur starten we met een grondige reiniging van je huid, we bereiden de huid voor op het peelen en bespreken samen het hoogst haalbare resultaat.

  𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝟏: 𝐃𝐞𝐞𝐩 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝟑𝟎’
  𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝟐: 𝐏𝐮𝐦𝐩𝐤𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐞𝐥 𝟑𝟎’
  𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝟑: 𝐌𝐢𝐜𝐫𝐨𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚𝐛𝐚𝐫𝐬𝐢𝐞 𝟑𝟎’
  𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝟒: 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐤𝟖 𝐩𝐞𝐞𝐥 𝟑𝟎’

  Speciaal tarief: €250,-
  Normaal tarief: €320,-

  𝐆𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠 𝐭/𝐦 𝟏𝟕 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢
  let op! op maandag 17 januari kun je dit pakket uiterlijk boeken. Er vindt elke week een behandeling plaats, gedurende 4 weken.

  Boek jouw -4 WEEKS TO WOW- afspraak 💪

Microneedling

Voor een gezonde en gladde huid die straalt als nooit tevoren!

Tijdens een microneedling behandeling zorgen we ervoor dat werkstoffen dieper in de huid komen en de huid door dit proces collageen en elastine aanmaakt.

VOORDELEN VAN MICRONEEDLING

 1. Intensieve hydratatie
 2. Vermindering van fijne lijntjes/rimpels
 3. Strakke en stevige huid
 4. Vermindering van pigment en/of ouderdomsvlekken
 5. Opheldering van de huid
 6. Gladde en egale huidstructuur
 • Nanoneedling

  €99.95

  Nanoneelding is de stap vóór microneedling.

  Heb je nog nooit een microneedling behandeling ondergaan? Start dan als eerste met de Nanoneelding behandeling.

  * Sluist werkstoffen in tot de opperhuid

  * Geeft een bindweefselmassage effect, de huid wordt gladder en voller

  * Zorgt voor een egalere huidstructuur

  * Verstevigd de huid

  * Verwijderd dode huidcellen en maakt de huid glad

  * Werkt vochtafvoerend

  * Pijnloos! 

  * Ogen en lippen worden tevens behandeld 

  * Mag elke 7 dagen herhaald worden voor een optimaal resultaat 

 • Microneedling

  €99.95
 • Microneedling + BB glow

  €149.95 90 min

  Tijdens deze 90 minuten durende behandelsessie maken wij een huidanalyse en zullen we samen met u het intake formulier doorlopen.

  Uw huid wordt gereinigd, een intensieve peeling wordt aangebracht en d.m.v. de dermapen sluizen wij het serum aangepast op uw huidconditie in de huid. Vervolgens wordt de kleurencocktail bijpassend bij uw huidteint aangebracht met de dermapen nano behandelkop. Tevens wordt er een vliesmakser aangebracht om de huid te verzachten en kalmeren. Afsluitend brengen we een dagverzorging met SPF aan.

  BB GLOW is dé nieuwe trend op het gebied van huidverbetering en is een aanvulling op de populaire mesotherapie behandeling.

  De BB glow huidverbeterende gezichtsbehandeling creëert een egaal en stralend effect waarbij vlekjes, couperose en donkere kringen rondom de ogen zichtbaar worden verminderd.

  Bij deze geheel veilige en pijnloze behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums die door middel van de dermapen (microneedling) in de huid wordt aangebracht.

  Voor een volledig effect worden 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen geadviseerd. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6/8 maanden op de huid zichtbaar en is deze behandeling geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

  VOORDELEN VAN BB GLOW

  1. Intensieve hydratatie
  2. Vermindering van fijne lijntjes/rimpels
  3. Verzachten van couperose
  4. Vermindering van pigment en/of ouderdomsvlekken
  5. Opheldering van de huid
  6. Gladde en egale huidstructuur
 • Resultaten

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie en waarom een behandeling?

Microdermabrasie is een veilige en doeltreffende methode voor zichtbare huidverbetering. Tijdens deze behandeling wordt een speciale vacuüm techniek toegepast waarbij fijne micro kristallen nauwkeurig en gecontroleerd over de huid heen geblazen worden. Het is een diepe en intensieve mechanische peeling van de huid waarbij oude huidcellen worden verwijderd. Door de verwijdering van oude cellen uit de opperhuid wordt de huid gestimuleerd tot natuurlijke aanmaak van nieuwe en jonge huidcellen. De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, een betere doorbloeding en er wordt in beperkte mate collageen aangemaakt.

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich elke 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces; er ontstaat huidveroudering. Met een microdermabrasie behandeling houdt u dit proces op gang en zorgt u ervoor dat de huid zich blijft vernieuwen.

Microdermabrasie is toepasbaar bij?

Zowel mannen als vrouwen. Momenteel komen steeds meer huidproblemen voor. Vaak veroorzaakt door teveel zonlicht, milieu-invloeden, stress, onverantwoorde voeding, te weinig water drinken en het niet gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten. De microdermabarsie is uitermate geschikt voor: Fijne lijntjes en rimpels | Vale en vermoeide huid | Pigmentenvlekken (bijv. zwangerschapsmasker) | Grove poriën en onzuivere huid | Droge, ruwe en schilferende huid | (acne) littekens

Aantal behandelingen en resultaat na microdermabrasie

Microdermabrasie is een van de top behandelingen bij La Vie d’Or vanwege de snelle en mooie resultaten. Microdermabrasie geeft al na één behandeling resultaat. Het kan daarom als eenmalige behandeling worden ondergaan maar ook in kuurverband om de huid een flinke boost te geven. Des te meer behandelingen u ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Verfrist de huid | maakt de huid gladder | verjongt en verfijnt de huid | vervaagt fijne lijntjes | vervaagt oppervlakkige pigmentvlekken | verfijnt de poriën | vervaagt littekens (na acne)

Na de behandeling ziet men direct resultaat de huid is verfrist, voelt zacht aan en heeft een verbeterde doorbloeding. De huid kan lichtelijk gevoelig zijn, dit hangt mede af van de huidconditie en de intensiteit van de toegepaste behandeling. Het is van belang dat u na de behandeling een uv-filter/zonnebrand crème gebruikt.

LET OP! tot 4 weken na de behandeling geen zon of zonnebank

 • Microdermabrasie facial

  €99.95 60 min

  Microdermabrasie facial bestaande uit:

  Reiniging, preparation scrub, microdermabrasie behandeling van gezicht, after Treatment masker, serum, crème en sunblock.

  De producten tijdens de behandeling worden aangepast op uw huidconditie.

 • Microdermabrasie facial + polypeptide masker

  €119.95 60 min

  Microdermabrasie facial bestaande uit:

  Reiniging, preparation scrub, microdermabrasie behandeling van gezicht, after Treatment masker, serum, crème en sunblock.

  Met als aanvulling het polypeptide vliesmakser voor huidverjonging.

  De producten tijdens de behandeling worden aangepast op uw huidconditie.

 • Microdermabrasie facial, neck & decolleté deluxe

  €129.95 75 min

  Microdermabrasie deluxe facial bestaande uit:

  Reiniging, preparation scrub, microdermabrasie behandeling van gezicht, hals en decolleté, after Treatment masker, serum, crème en sunblock.

  De producten tijdens de behandeling worden aangepast op uw huidconditie.

 • Microdermabrasie facial, neck & decolleté + polypeptide masker

  €145.95 90 min

  Microdermabrasie deluxe facial bestaande uit:

  Reiniging, preparation scrub, microdermabrasie behandeling van gezicht, hals en decolleté, after Treatment masker, serum, crème en sunblock.

  Met als aanvulling het polypeptide vliesmakser voor huidverjonging.

  De producten tijdens de behandeling worden aangepast op uw huidconditie.

 • Actie Microdermabrasie kuur

  €379.95 4x

  Microdermabrasie kuur: 4 behandelingen
  Opfrisser voor de huid en vermindering van fijne lijntjes en grove poriën.

  De behandelingen volgen zich op in een tijdsbestek van minimaal 1 tot maximaal 2 weken, dit om het beste resultaat te behalen.

  let op! de kuurprijs dient volledig en vooraf betaald te worden. Indien u langer dan 2 weken tussen u kuur behandelingen plant, vervalt de kuurprijs.

   

 • Actie Microdermabrasie kuur

  6 + 1

  Microdermabrasie kuur: 6 behandelingen  + 1 gratis
  Vermindering van rimpels, littekens en kleine pigmentvlekken.

  De behandelingen volgen zich op in een tijdsbestek van minimaal 1 tot maximaal 2 weken, dit om het beste resultaat te behalen.

  Let op! de kuurprijs dient volledig en vooraf betaald te worden. Indien u een langer dan 2 weken tussen u kuur behandelingen plant, vervalt de kuurprijs.

   

   

Medik8 peel menu

Medik8 peelingen zijn één van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en te verbeteren. Onze Medik8 peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken, er zijn maar liefst 6 soorten peels mogelijk die elk hun eigenschappen hebben om huidproblemen aan te pakken. De peelings zijn ideaal om o.a. huidveroudering, pigmentvlekken en acne op een vrij eenvoudige manier aan te pakken. Ook kun je deze peeling ondergaan als je de huid een snelle ‘boost’ wilt geven. Dé perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat!

De skin peels zijn voor een aantal huidproblemen geschikt zoals onder andere:

 • fijne lijntjes en rimpels

 • pigmentvlekken (ook voor een zwangerschapsmasker)

 • acne huid

 • grove poriën of grove huidstructuur

 • (acne) littekens

 • ruwe/doffe huid

Goed nieuws!

Iedereen die op zoek is naar betaalbare huidverbetering met een goed resultaat en minimale bij werkingen, vanaf nu zijn onderstaande peels te boeken bij La Vie d’Or! Tevens worden deze behandelingen vergoedt door de zorgverzekeraar in geval van acne en/of littekens.

 • Actie Eye peel

  €19.95

  Deze peeling is een ultra zachte maar een zeer effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen tegen huidveroudering.

  * Alleen te boeken i.c.m. een facial. 

  Medik8 peeling
 • Actie Superfacial peel

  €19.95

  Relatief milde peel die tijdens de reguliere behandelingen ingezet kan worden; intensiever dan een gewone scrub/peeling maar zachter dan een intense peel! Ideaal als startbehandeling vóór de peeling kuur. Het zorgt voor een mooie egale teint en frisse huid. Tevens geschikt voor de meest gevoelige huidcondities.

  * Alleen te boeken i.c.m. een facial

  beauty sleep power peel
 • Universal Peel AHA

  €99.95 45 min

  Voor wie?
  Geschikt ieder huidtype, ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere Peel behandelingen te behouden.

  Wat doet het?
  Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid.

  bestaat uit een effectieve zuren combinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ook verminderd de peeling imperfecties door de huid glad te maken en te vernieuwen. Tevens werkt deze peel hydraterend en bevat zeer sterke antioxidanten.

  Peel
 • Sensitive peel

  €99.95 45 min

  Voor wie?
  Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid.

  Wat doet het?
  Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

   

  Medik8 dermaroller
 • Mono Peels

  €99.95 45 min

  De Mono Peels van Medik8 zijn gericht op specifieke huidproblemen voor optimale huidverbetering.

  De Medik8-professional heeft keuze uit een reeks verschillende sterkten. Zij bepalen de lagen van ingrediënten die de huid nodig heeft volgens huidadvies.

  Deze Peels zijn mogelijk voor gelaat, hals, decolleté en op de rug om snelle resultaten te behalen.

  Betapeel
 • Peel kuur

  €350.00

  Wil je optimaal resultaat? Ga dan voor een Peel kuur van 4 sessies.

  Tijdens de intake bespreken we uw wensen en bekijken we de behoefte van de huid. Hierna start de 1ste sessie van de kuur.

  We bouwen de intensiteit van deze kuur op, afhankelijk van het huidtype.

Couperose

Couperose wordt gekenmerkt door rode vlekken in het gezicht. De rode vlekken worden veroorzaakt door verwijding van de bloedvaatjes. De bloedvaatjes onder de huid zijn dan zichtbaar en zien er vaak kronkelend uit.

Het ontstaat vaak in het gezicht op de wangen, neus en voorhoofd. Ook op het lichaam is het vaker te zien zoals bijv. op het decolleté en de benen.

Couperose is goed behandelbaar door middel van thermocoagulatie.

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die in het algemeen niet groter dan een paar millimeter worden. Vaak ontstaan ze spontaan, door stress of bij zwangerschap. Vrijwel iedereen heeft of krijgt bloedblaasjes en vaak worden ze als cosmetisch storend ervaren. Ze verschijnen in hals, gezicht, maar kunnen ook aanwezig zijn op het lichaam.

Bloedblaasjes kunnen op een veilige, snelle en vrijwel pijnloze wijze verwijderd worden door middel van thermocoagulatie. Afhankelijk van de grootte kan 1 behandeling afdoende zijn.

Steelwratjes

Een steelwratje is een ander benaming voor fibroom. Een steelwratje behoort niet tot de wrattenfamilie, want het wordt niet veroorzaakt door een virus. Het is een goedaardig huidgezwelletje. Steelwratjes kunnen op het hele lichaam of gelaat voorkomen, maar meestal ontstaan ze in de hals, onder de oksels en bij de liezen.

Steelwratjes worden op een veilige en effectiefe wijze weggehaald en er is slechts 1 behandeling nodig.

Omhoog