Menu
Contact & afspraak
Alle behandelingen

Gelaat

Onze huid verbeterende behandelingen werken zeer doeltreffend en worden volledig afgestemd op uw huidconditie. Voor zowel de jonge, rijpere huid als de vette/acne en gevoelige huid bieden we effectieve en zorgvuldig afgestemde behandelingen aan.

Facials

De producten van Oolaboo zijn vrij van o.a. siliconen, parabenen en minerale oliën. Deze synthetische stoffen belemmeren de absorptie van de huid en zorgen vaak voor allergieën, huidirritaties en gevoeligheden.

Door de speciale samenstelling van bio-actieve ingrediënten die onze huid kan absorberen, wordt er een zeer hoge opname van de huid bereikt, met deze doeltreffende behandelingen van Oolaboo wordt een uitzonderlijk niveau van huidverbetereing behaald.

 • NEW! Organic spray tan - Face

  €12.50 Tijd varieert

  Reserveer nu jouw spray tan bij je geboekte facial en krijg dat mooie vakantiekleurtje die tot 1 week aanhoudt!

  100% vrij van siliconen | minerale oliën | sulfaten | parabenen
  100% vegan

  *enkel te boeken i.c.m. een facial

  Zie voor meer info: Organic spray tan by Oolaboo

 • NEW! Bindweefselmassage gelaat

  €42.50 30 min

  Vandaag de dag een mega populaire massage die je gewoon eens moet ondergaan!

  Waarom?
  Omdat het je huid een heerlijke boost geeft, het verbetert de doorbloeding en verstevigt de huid.

  Een intensieve behandeling voor vale/doffe huidtypes waarbij we gebruik maken van speciale bindweefselmassage technieken.

  Resultaat: de huid is verstevigd en fris, vochtwallen zijn verminderd.

  Bel of mails ons voor een afspraak!

 • Power glow facial

  €89.95 75 min

  Deze power glow facial is een unieke combinatie van verschillende behandelingen samen. Tijdens deze facial geven we de huid een flinke boost met onder meer dé populaire bindweefselmassage, een dubbele peeling op basis van suiker scrub & glycol, een ontspanningsmassage en intensief gelaat, oog en lippen masker.

  Bestaande uit:

  • Welcome ritueel
  • Intensieve reiniging
  • Bindweefselmassage
  • Skin rebirth: dubbele peeling
  • hoofdhuid of handmassage
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren of harsen wenkbrauwen
  • Relax massage voor gelaat, nek en schouders
  • Intensive recovery masker
  • Collageen lip masker
  • Collageen eye masker
  • Serum + dagverzorging
 • Basic facial

  €56.50 45 min

  Quick booster facial!

  Bestaande uit: reiniging, glycol/fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, essential cocktail, aangepaste dagverzorging.

 • Acne facial

  €53.50 45 min

  Speciale en intensieve behandeling voor de onzuivere / gecombineerde / vette / acne huid.

  Bestaande uit:

  Reinging met washgel, glycolzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, anti-redness masker, purifying serum & hydratatie boost.

 • Regular facial

  €66.50 60 min

  Tijdens deze behandeling stemmen we de producten af op uw huidconditie. Deze behandeling werkt voedend, herstellend, verfrissend en is tevens geschikt voor de meest gevoelige huidcondities.

  Bestaande uit: reiniging v/h gelaat, hals en decollete, Peeling + stoom, ontspannende gelaat, hals en decollete massage, aangepast masker, concentraat + dagverzorging.

  Inclusief epileren en onzuiverheden verwijderen.

  Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen!.Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelig, couperose/rosacea en weerstandloze huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

 • Special facial - deep tissue massage

  €73.50 60 min

  Vandaag de dag een mega populaire behandeling die je gewoon eens moet ondergaan!

  Waarom?
  Omdat het je huid een heerlijke boost geeft, het verbetert de doorbloeding en verstevigt de huid.

  Een intensieve behandeling voor vale/doffe huidtypes waarbij we gebruik maken van speciale bindweefselmassage technieken voor decollete, hals en gelaat.

  De facial bestaat uit: aangepaste reiniging v/h gelaat, hals en decollete, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, deep tissue massage, masker, concetraat + dagverzorging.

  Resultaat: de huid is verstevigd en fris, vochtwallen zijn verminderd.

 • Dermashaper facial

  €83.50 75 min

  Huidverbeterende behandeling voor de gevoelige huidcondities met couperose. Bij deze behandeling maken we gebruik van de dermashaper om roodheden te kalmeren hierdoor werkt het zeer kalmerend, herstellend en verzachtend voor de huid.

  Bestaande uit: Reiniging v/h gelaat, hals en decollete, peeling + stoom, ontspannende gelaat, hals en decollete massage, calming red alert serum, ultrasound micromassage met speciaal vliesmaker en afsluiting met aangepaste dagverzorging.

  Inclusief epileren en onzuiverheden verwijderen.

 • Skin rebirth acid peel treatment

  €86.50 75 min

  Intensieve gelaatsbehandeling waarbij de huid volledig aan het werk wordt gezet door middel van een unieke behandelmethode.

  Bestaande uit: Welcome ritueel, intensieve fruitzuur reiniging i.c.m. guasha drukpunten, 2 fase peeling: actieve diamantpeeling en micro acid derma peel, guashamassage, super foodies matcha masker, hydra infuser, purifying/renewing blend, skin protection shield.

  Inclusief: onzuiverheden verwijderen en epileren v\d wenkbrauwen.

  Bekijk ook ons skin rebirth arrangement

 • Behandeling tegen couperose

  Vanaf €19.95

  Tijdsduur varieert

  Couperose wordt gekenmerkt door rode vlekken in het gezicht. De rode vlekken worden veroorzaakt door verwijding van de bloedvaatjes. De bloedvaatjes onder de huid zijn dan zichtbaar en zien er vaak kronkelend uit.

  Het ontstaat vaak in het gezicht op de wangen, neus en voorhoofd. Ook op het lichaam is het vaker te zien zoals bijv. op het decolleté en de benen.

  Couperose is goed behandelbaar door middel van thermocoagulatie.

Anti-aging facials

Intensieve en exclusieve gelaatsbehandelingen.

Na de huidanalyse stemmen we de behandeling af op uw huidconditie. Uw huid zal intensief gereinigd, verzorgd & gemasseerd worden met behulp van apparatuur, peelings, vliesmaksers of speciale massagetechnieken.

 • Dermashaper facial

  €99.95 90 min

  Intstant face-lift, een unieke combinatie behandeling met ultrasoon, impulsen en spierstimulatie. Het biedt een natuurlijke huidverjonging, rimpels zijn minder diep en roodheden worden aanzienlijk verminderd. U voelt en ziet het resultaat al na een behandeling.

  Bestaande uit: welcome ritueel, reiniging v/h gelaat, hals en decollete, Peeling + stoom, ontspannende gelaat, hals en decollete massage, vliesmakser, ultrasoon micromassage en spierstimulatie, aangepaste dagverzorging en lichte make-up.

  Inclusief epileren van de wenkbrauwen + onzuiverheden verwijderen.

 • Skin rebirth acid peel treatment all in + make-up sessie

  €99.95 90 min

  Intensieve gelaatsbehandeling waarbij de huid volledig aan het werk wordt gezet door middel van een unieke behandelmethode.

  Bestaande uit: welcome ritueel, intensieve fruitzuur reiniging i.c.m. guasha drukpunten, 2 fase peeling: actieve diamantpeeling en micro acid derma peel, guashamassage, super foodies matcha masker, hydra infuser, purifying/renewing blend, skin protection shield.

  Inclusief: onzuiverheden verwijderen en epileren v\d wenkbrauwen

  Finishing touch: na de 90min. Skin rebirth treatment wordt een lichte dag make-up aangebracht.

 • Deep tissue massage

  €99.95 90 min

  Vandaag de dag een mega populaire behandeling die je gewoon eens moet ondergaan!

  Waarom?
  Omdat het je huid een heerlijke boost geeft, het verbetert de doorbloeding en verstevigt de huid.

  Een liftende en huidverstevigende behandeling voor de rijpere huid waarbij speciale bindweefselmassage technieken toegepast worden voor decollete, hals en gelaat.

  De facial bestaat uit: Aangepaste reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, bindweefselmassage voor gelaat, hals & decolleté, anti-aging vliesmasker, anti-aging concentraat + dagverzorging, make-up touch of paraffine handpakking.

  Resultaat: frisse uitstraling, versteviging van uw huid, vermindert fijne lijntjes en vochtwallen.

 • Cooling eyepads

  €10

  Upgrade your treatment!

  Moisturizing & cooling eye pads van Oolaboo zijn gedrenkt in hylaluronzuur en helpen tegen vermindering van droogte lijntjes. Het geeft een intensieve hydratatie aan de huid rondom de ogen.

  Bevat zoethoutextract en pompelmoespittenextract, dit vermindert zwellingen en wallen en het verfrist de huid rondom de ogen.

  Tijdens de inwerktijd van de eye pads kun je kiezen uit een:

  • Heerlijke hoofduidmassage

  • Ontspannende handmasage

  • Zalige schouder, nek en decolleté massage

Studenten facials

Behandelingen speciaal voor studenten tegen een leuke prijs!

Zie hieronder de mogelijkheden.

 • Youth Treatment

  €43.50 45 min

  Complete behandeling voor studenten.

  Reinging met milk/wash gel – peeling + stoom – masker – concentraat + dagverzorging.

  Inclusief: epileren en onzuiverheden verwijderen.

Omhoog