Menu
Contact & afspraak

Aangepaste dienstverlening

Beste klanten,

Het zijn bijzonder moeilijke tijden, helaas worden we allemaal getroffen door de gevolgen van het COVID-19 / Corona virus. Dan wel mentaal, fysiek en voor de zelfstandigen / onderdemers onder ons ook financieel. Er heerst veel onzekerheid en dit lijkt voorlopig nog niet te verdwijnen. Dit is een vervelende periode waar we samen uit moeten komen.

🥀 Moeilijk besluit, maar gezondheid is én blijft onze hoogste prioriteit!
Ook wij hebben op 20 maart een besluit moeten nemen en ondanks dat de overheid de schoonheidssalons (nog) niet heeft laten sluiten, is het voor ons niet meer haalbaar om op een veilige manier behandelingen te geven. De gezondheid van onze klanten en medewerkers is én blijft onze hoogste prioriteit.

Als team wensen we iedereen veel kracht en positiviteit toe, stay safe & healthy! ❤️

 

 

❗Update 23 april 2020

Nieuw besluit
Er is een nieuw besluit genomen over de sluiting van meerdere sectoren waaronder ook de schoonheidssalons. Het officiële bericht vanuit de overheid meldt ons dat wij t/m 2o mei gesloten zullen blijven. Helaas zijn we wederom genoodzaakt alle afspraken t/m 20 mei te verplaatsen, we nemen spoedig contact met jullie op voor het verplaatsen van de afspraak.

Bedankt!
Afgelopen periode hebben wij ontzettend veel mooie berichten van jullie mogen ontvangen, steunbetuigingen gekregen en worden we massaal gesteund door jullie aankopen van producten en cadeaubonnen. Daarnaast werden we warm onthaald op social media door prachtig geschreven reviews. We zijn onze klanten dan ook enorm dankbaar voor de steun in deze bijzonder moeilijke tijden.

Dank jullie wel!  – xoxo –

 

 

🔒 Is de salon geheel gesloten?
Nee, enkel het geven van behandelingen zullen wij t/m 20 mei niet meer verrichten. Natuurlijk blijven wij niet stil zitten, er is genoeg werk aan de winkel, wij hebben in de tussentijd dan ook een webshop gekoppeld aan onze website én er lopen op dit moment verschillende product acties.

☎️ Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn telefonisch en per mail beschikbaar voor vragen, adviezen, productbestellingen en cadeaubonnen. Daarnaast kunnen wij een “bel afspraak” maken indien je dit graag wenst. Neem hiervoor contact op via: info@laviedor.nl

📆 Wat gebeurt er met mijn afspraak voor 20 mei?
Wij zullen binnenkort een nieuwe update geven zodra we meer zicht hebben op een nieuwe planning, voor alsnog kunnen alle afspraken ná 2o mei blijven staan. Alle afspraken voor deze periode worden in overleg verplaatst naar een ander tijdstip. We bekijken dit per week en nemen sowieso contact met je op.

 

Bekijk onze Nieuwsbief 23 maart

Bekijk onze Nieuwsbrief 31 maart

Bekijk onze Nieuwsbrief 23 april

Bekijk onze Nieuwsbrief 1 mei

 

Omhoog